Personligt brev fritidspedagog

Konkurrensen bland fritidspedagoger kan vara stor och det kan vara många som söker samma tjänster som ligger ute på marknaden. Att skriva ett personligt brev som fritidspedagog är viktigt då du har chans att visa varför just du är bäst lämpad för jobbet.

4 viktiga saker att ha med i ett personligt brev som fritidspedagog

Erfarenhet

Här skriver du hur länge du jobbat som fritidspedagog. Ett tips är att skriva mycket i siffror, då detta fångar läsarens ögon.

Ledaregenskaper du har som fritidspedagog

Du bör få med dina egenskaper som fritidspedagog i ditt personliga brev. Detta kan vara hur självständig du är, kunskapen att leda barn, tålamod etcetera. Det är här arbetsgivaren får en bild över hur du är som fritidspedagog.

Din relation till barn

Trivs du med att jobba som barn och alltid sätter dem i centrum? Då är detta något du bör ha med i ditt personliga brev. Känner du dig trygg i rollen ska du också framhäva detta.

Behörighet

Har du någon behörighet som fritidspedagog? Idag är bristen som fritidspedagog stor, och du kan med en behörighet sticka ut i mängder bland ansökningarna.

Matcha ditt personliga brev med ditt CV

För att skapa en röd tråd och en proffsigare bild av dig själv bör du matcha ditt personliga brev med ditt CV. Ladda ner mallar i samma design redan idag!

Ladda ner CV-mallar
Ladda ner personligt brev-mallar